Beoordelingen van De Kombuis Bergen op Zoom

Recente recensies

5.0
Anna Radosz
14 mei 2022

Net als altijd was de bestelling op tijd klaar en heerlijk. Super aardig personeel altijd en hygiënisch.

Jan van der Klugt
8 mei 2022

Het was weer lekker en meer dan genoeg.

T.
7 mei 2022
Hans
1 mei 2022

De sate was niet lekker. Zat weinig smaak aan. Zo ook voor de satesaus

Stornebrink
28 april 2022
Anja
28 april 2022

Lekker eten, goede prijs-kwaliteit, ruime keuze, vriendelijke bediening.

Boris
28 april 2022

Was weer druk, als vanouds en het eten was prima, warm en meer dan genoeg.

T
27 april 2022

Lekker zoals altijd 😊

Homan
27 april 2022
Fred Siep
25 april 2022

Het is zo fijn om de Kombuis in te lopen, je word direct herkend en ze kennen je naam. Heerlijk gevoel is dat, zoals het eigenlijk zo overal zou moeten zijn. Top tent komt er al jaren.

Suzanne
23 april 2022

Het eten was lekker en ruim voldoende.

Nathalie
22 april 2022

Altijd top eten , top kwaliteit complimenten

Marcel de Jong
21 april 2022

het smaakte naar meer! Echt heel lekker

Fred Siep
19 april 2022

Eten was weer perfect, wel vind ik het vreemd dat ik eerst 18 spaar punten had en nu nog maar 2. Misschien moet e-mail adressen worden gekoppeld als ze op een andere locatie bestellen dan hun eigen huis WiFi

Aranka
10 april 2022

Weinig verschillende smaken, erg vlak. Slechte prijs kwaliteit verhouding

Tamara
9 april 2022
Sarah
9 april 2022
Kees Kijzers
7 april 2022

Chinees eten gehaald en dit is zeer goed bevallen! Heerlijke babi pangang. Dit gaan we vast vaker doen.

Jack ijzermans
5 april 2022

Het eten was gewoon voortreffelijk smaakte heerlijk en was precies op de tijd klaar die afgesproken was

Leon
4 april 2022
Jeroense
3 april 2022

Was lekker. Bedankt

Petra Coldeweijer
2 april 2022

Top!

Jeroense
27 maart 2022

Was heerlijk

Stefan
23 maart 2022

Heerlijke friet, goede snacks en lekkere satesaus

Cees Baaij
23 maart 2022

Prima eten en het stond op de afgesproken tijdstip klaar.

Sebastiaan
23 maart 2022

Zoals altijd helemaal top. Het personeel is altijd super vriendelijk!

Jolanda rommers
20 maart 2022

Eten was koud

Genieter
20 maart 2022

Altijd goed, online bestellen en op tijd afhalen.

Sharone Adriaansen
18 maart 2022

Goede service, lekker voedsel.

Henny
14 maart 2022

Altijd lekker en het staat ook altijd keurig op tijd klaar!

Cobie Bal
14 maart 2022

Hardwerkende mensen. Schoon en behulpzaam

Hein vd Made
13 maart 2022

Per ongeluk toch saus op het broodje cheeseburger gedaan

Boris Timmers
13 maart 2022

Weer helemaal top!

Boris Timmers
12 maart 2022

Was weer prima, zoals altijd

Pieter Riedijk
4 maart 2022
Schuilwerve
3 maart 2022
Jans
1 maart 2022

Altijd vriendelijk en heerlijk eten

Jongeborr
28 februari 2022

Altijd super lekker, verse groentes

Van gelder
25 februari 2022

Heerlijkn genoten van de wokmaaltijden!

Petra Joosten
24 februari 2022

Hallo kunt u bij het kindermenu bijv. appelsap laten kiezen. Groetjes Petra

Ben
23 februari 2022

Heerlijke vegetarische fricandel speciaal!

Fam. Adriaansen
23 februari 2022

Altijd zeer tevreden

Lint
20 februari 2022

We wilden allemaal wat anders eten dus bestelden we hier omdat de keuze groot is. Zowel de spareribs als de Chinese maaltijd waren heerlijk en kwamen nog goed warm op ons bord terecht terwijl we toch aan de andere kant van Bergen wonen. Het kindermenu beviel ook goed bij de kleine meid. Dus het was weer top.

NH
20 februari 2022
Fred Siep
17 februari 2022

Binnen 2 minuten zat ik weer in de auto met heerlijk warme Wok

Ben
15 februari 2022
Lianne
13 februari 2022

De gamba’s hadden iets korter gebakken mogen worden, met knoflook optie en zonder schaal

F.lebeau
13 februari 2022

Wok maaltijd en kipsaté schotel waren heel lekker, in de grote friet warm vlees zaten echter belachelijk veel champignons wat dan ook ook behoorlijk overheerst.

Jeroense
12 februari 2022

Was prima

Peter van ginneken
6 februari 2022

Perfect geregeld

Jolanda rommers
4 februari 2022

Goed gedaan

Maarten
4 februari 2022

Twee wokgerechten besteld en na 20 minuten naar huis rijden was het nog steeds goed warm. Het eten beviel ons heel goed het smaakte lekker vers, goede ingrediënten gebruikt!

Jennifer Pfister
4 februari 2022

Geweldige service en heerlijk eten

Hhhh
3 februari 2022
Christel
30 januari 2022

Wat is het toch een geweldige cafetaria,altijd vriendelijk,behulpzaam en het allerbelangrijkste altijd lekker🤩

P. Dirker
24 januari 2022

prima verzorgd. We hebben er van genoten.

L.Bus
23 januari 2022

Vlotte afhandeling en heerlijk eten

Ria Jeroense
21 januari 2022

Het frietje stoof was heerlijk. Ik had ook kip loempia’s deze waren niet zoals ik van jullie gewend ben. Vond ze niet lekker , maar ook de geur was niet vers.

Radosz
19 januari 2022

Zoals altijd weer zeer lekker gegeten...

Ingrid Verbogt
12 januari 2022

Gewoon goed, zoals altijd.

Jacqueline Ribbens
12 januari 2022

Geweldig lekker zoals altijd weer en ik kom van Huijbergen om het te halen Top

Boris
10 januari 2022

Ruim voldoende, smakelijk en op tijd klaar

Marishka
8 januari 2022

.Goede kwaliteit. Correcte ophaaltijd. Was mij alleen niet duidelijk waar ik mijn spaarpunten saldo kon vinden. Zag na de bestelling een mail met de kortingscode vanwege een volle spaarkaart.

Rosalia
3 januari 2022

Altijd heel erg tevreden over de kwaliteit en zorg voor het eten!! Eigenaren zijn heel vriendelijk!

Kees Grilis
2 januari 2021

Zoals altijd. Heerlijk

Jan van der Klugt
2 januari 2021

Online besteld. Op tijd afgehaald. Niet gewacht. Lekker hoor.

Simon
28 december 2021

Heerlijk was het eten weer👍👍

W.E. Brouwer
27 december 2021
Renate
26 december 2021

Heerlijk eten of het nou Chinees of snacks en friet zijn. Een groot assortiment en een hele vriendelijke bediening!

Michel
24 december 2021

Stond op afgesproken tijd klaar en was weer lekker!

Patrice
23 december 2021

Lekker weer zo’n wokje! En wederom weer geweldig die persoonlijke service.

Wim Verbaan
21 december 2021

Zoals altijd uitstekende wok en vriendelijke medewerksters

Anja
20 december 2021

Bestelling was netjes op tijd klaar en smaakte weer prima 👍🏻

Rian
20 december 2021

Het zijn lieve mensen en denken ook met je mee en doen niet moeilijk Het is er altijd druk maar de bestelling is altijd snel klaar.

Loes
20 december 2021
J. vdHelder
19 december 2021

Eten na thuis via internet bestellen netjes op tijd klaar. Zeer vriendelijke mensen en heerlijk gegeten! Het loopt binnen gestroomlijnd, duidelijk aangegeven hoe de doorloop is. Fijne zaak👌

Arno
19 december 2021
Menno Neiteler
19 december 2021

Altijd lekker en makkelijk. En bestellen online en op tijd, werkt perfect

Adriaansen
17 december 2021
Rika
17 december 2021

zoals altijd, bestelling stond al klaar bij het afhalen en het was weer heerlijk

Alice Polderman
16 december 2021

Wij komen vanuit Ossendrecht speciaal voor jullie! Altijd super lekker!

Monique de Keijzer
13 december 2021

Altijd goed, snel en goede service. Super vriendelijke mensen en personeel. Van mij 5 dikke sterren.

Heijer
13 december 2021

Echt heerlijk gegeten! We halen meestal frietjes maar nu voor de eerste keer wokmaaltid besteld. Dit gaan we vaker doen!

C Goverde
12 december 2021

Was weer lekker,top

de Visser
5 december 2021

Kwalitatief en logistiek goede zaak met vriendelijk personeel.

Proost
3 december 2021

Lekkere friet Beetje weinig voor een middeltje friet

Toos Vijfvinkel
3 december 2021

Heel tevreden over de uitgebreide menukaart. Vriendelijk personeel en prettige afhaal service dicht bij huis!

Fam. Adriaansen
2 december 2021

Wij zijn al jaren zeer tevreden klanten. De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Het personeel is altijd vriendelijk en ze werken goed samen. Ze werken hard om niemand lang te laten wachten op diens bestelling. Verder ziet het er keurig schoon uit.

Peter
2 december 2021
Joke Pluijmakers
1 december 2021

Heerlijk eten voor een goeie prijs

jan fens
1 december 2021

Lekker gegeten . Online bestellen werkt prima

De Nijs
30 november 2021

Dikke compliment voor de makkelijke site. En vriendelijke mensen daar.

Erik Jonker
30 november 2021

Online bestelling gedaan en was mooi op tijd klaar. Het was weer heerlijk eten van de Kombuis!!

Guus Karremans
28 november 2021

Kwaliteit eten en bediening

Corrie van Hoof
26 november 2021

Alles Super steeds maar weer ga zo door heerlijk eten!

Bep de wit
21 november 2021
Jack ijzermans
19 november 2021

Mijn bestelling was precies op de afgesproken tijd allemaal klaar

Ellen van Loon
19 november 2021

Het was weer heerlijk, zo fijn patat en Chinees voor elk wat wils!

Ben van Goor
17 november 2021

Timing perfect en lekker

Oscar
16 november 2021
Bart Holster
14 november 2021
Peter
14 november 2021

Zeer smakelijk en goed verzorgd.

Eus Prince
12 november 2021

👌👍👍👍

Govers
8 november 2021

Altijd goed. Vriendelijk

Fred Siep
7 november 2021

Lag netjes klaar en lekker warm

Eus Prince
3 november 2021

Alles goed. Chapeau!

Larissa Colijn
29 oktober 2021

We hebben heerlijk gegeten, zoals altijd. Bedankt weer!

Patrice Kemmeren
28 oktober 2021
Lilian de Vries
25 oktober 2021

Wokschotel was weer heerlijk met lekker veel groenten. Ruime porties.

Peter
21 oktober 2021

Bami en nasi waren niet warm genoeg. Te vroeg uit de potten gehaald. Jammer. Saté en Babi Pangang waren wel warm en ook lekker

Jack
20 oktober 2021

Zoals altijd prima, de Tjap Tjoy met garnalen was echter TE zout. Beetje zout is prima maar laat de mensen er zelf wat bijdoen indien nodig, eruit halen gaat helaas niet.

Peter
18 oktober 2021
Petra Coldeweijer
17 oktober 2021

Snelle service, goeie kwaliteit-prijsverhouding en lekker gegeten.

Hein
11 oktober 2021

Kip nuggets waren taai

J. van Zandbergen
10 oktober 2021

Goede service en kwaliteit

Harry
10 oktober 2021

Super kwaliteit en super snel

Marleen Lempers
7 oktober 2021

Goede service

Wilco van den Boogaart
6 oktober 2021

Vaste klant. Uitstekend net als altijd.

Marleen Lempers
30 september 2021

Goede friet Mijn man had Peking eend en is echt voor herhaling vatbaar. Goede kwaliteit en erg goede service

D. Janssen
30 september 2021

Heerlijk eten, eenvoudig online te bestellen én te betalen en wederom precies op tijd klaar. Supervriendelijke en hardwerkende mensen, top!

Bep
28 september 2021

Was super goed

K.
25 september 2021

Heerlijk, warm, veel vlees in de wokmaaltijd. Had (volgens mij) aangegeven zonder paprika maar dat zat er toch in. Geen ramp, kan gebeuren!

Nefs
25 september 2021
Guus Karremans
23 september 2021

Het vlees was niet smakelijk ,het was een rommeltje

hans
20 september 2021

eerste keer hier online bestelt. woon zelf achter op de plaat dus kon het met de fiets ophalen. bestelling was op tijd klaar en het was heel lekker en warm. wij gaan dit online bestellen bij het kombuis meer doen, en de onliine lijst nog wat beter bekijken zodat we er goed wegwijs uit kunnen. Dit online bestellen is makkelijker uiteindelijk als telefponisch bestellen.

Mitzi de Kock
19 september 2021

Was weer top!

Rosan
18 september 2021

Top tent met heerlijk eten en super service 💪🏼 Bijzonder leuke attente mensen👍🏼

I.suijkerbuijk
17 september 2021

Bestellen was gemakkelijk. En alles was snel klaar.

Boris
15 september 2021

Zoals altijd: mooi op tijd klaar, smakelijk en ruim voldoende

Michel van Bilsen
12 september 2021

Bestelling stond klaar op aangeven tijd! Het eten was weer lekker.

Joyce
11 september 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten… 😃👍🏼

Frey
9 september 2021

Zeer vriendelijke, hard werkende mensen, goede en snelle service en goed eten

Betsy Wedage
8 september 2021

Was uitstekend en lekker en goed verzorgd

José
5 september 2021

Was lekker.....en zag er goed,vers en netjes verzorgd uit. Klaar op afgesproken tijd en niet te duur. Zeker voor herhaling vatbaar

Dercks
30 augustus 2021

Alles weer lekker

Dory Grilis
28 augustus 2021

We hebben heerlijk gegeten ondanks dat de frietjes erg hard gebakken waren.

Tamara Paulussen
23 augustus 2021

Zoals altijd lekker eten!

van Geel
23 augustus 2021

prima

Johan
21 augustus 2021

Top Top Top Top Top Top

Paul
19 augustus 2021

Een bestelling geplaatst rond 18:15 met het verzoek om 19:00 uur op te halen. Omdat ik zelf wat verlaat was, werd ik keurig gebeld om me te vertellen dat de bestelling klaar stond. Kwaliteit was ook prima.

Toine
19 augustus 2021

Prima service

Boris Timmers
19 augustus 2021

goede kwaliteit en prima op tijd klaar.

Wilma Goossens
16 augustus 2021

zou als altijd helemaal top

Jeannette
15 augustus 2021

Alles prima en lekker

JOHAN Sebregts
7 augustus 2021

Bourgondische stoof!

Henk Willems
4 augustus 2021

prima zoals gewoonllijk

Guus Karremans
2 augustus 2021

100% tevreden

Susanne
31 juli 2021

Het eten is altijd netjes op tijd klaar en altijd lekker.

Jan Fens
26 juli 2021

Lekker gegeten 😋

Fred Siep
26 juli 2021
Wim Spierings
25 juli 2021

Zoals altijd prima verzorgd en keurig op tijd!

GEERT DE ROND
23 juli 2021

GERECHT BAMI. STAAT N8IET OP DE SITE! !!

Guus Karremans
20 juli 2021

100% tevreden

Boris
18 juli 2021

Prima

Jan
17 juli 2021

Lekker gegeten 😋👍

Dimphy van Poppel
16 juli 2021

Nette cafetaria, veel keuze, eigenaars denken mee met je (persoonlijke ervaring), ziet er hygiënisch uit en de producten zijn van goede kwaliteit. Aanrader om hier een stekker te eten of eten op te halen. Eet smakelijk

Guus Karremans
12 juli 2021

100% in orde

Jan
11 juli 2021

Lekker gegeten

De Waal
10 juli 2021
Mac Wirodihardjo
10 juli 2021

Uitstekende service, er was een tijdje geleden bij een bestelling ongluk iets verkeerd geleverd. Bij een nieuwe bestelling is dit ruimschoots goedgemaakt. Chapeau! !!!

Van loon
9 juli 2021

Lekkere frietjes,snacks en schotels. Vriendelijke bediening en altijd op tijd klaar. Bij evt. Opmerkingen word er altijd naar je geluisterd en gelijk iets mee gedaan . Klant is daar echt koning.

Mary Blaas
9 juli 2021

Was weer zeer goed verzorgd. Eten van goede kwaliteit en erg lekker!

Wimmie van den Berge
4 juli 2021

Super verzorgd, keurig op tijd. We hebben heerlijk gegeten!

Henk Jordense
4 juli 2021

Prima voedsel, niks op aan te merken

G.Karremans
3 juli 2021

Altijd goede kwaliteit en heel vriendelijk

Veldsink
2 juli 2021

Het eten was weer heerlijk. Lekkere smaak en heerlijk warm geleverd.

Kees
2 juli 2021

Online bestelling gedaan: het eten was exact op tijd klaar en de kwaliteit en smaak is zonder meer goed te noemen!

J de nijs
1 juli 2021
Corné van Loon
28 juni 2021

De friet was lekker echter willempie had veel te lang in het vet gelegen, was zwart en van binnen verpieterd

Wilma Goossens
21 juni 2021

zo als altijd goed

Dory Grilis
20 juni 2021

Zoals gewend perfect.

F.Siep
20 juni 2021

Ik kom hier al jaren bijna wekelijks, kwaliteit, personeel en gastvrijheid perfect. En persoonlijk ben ik erg kritisch.

W.J.van den Berge
17 juni 2021

Het was perfect, goed verzorgd, keurig op tijd.

Henk Willems
17 juni 2021

Prima zoals gewoonlijk

Herman
14 juni 2021

Eten was weer goed (chinees)

Ribbens
13 juni 2021

Geweldig lekker !!!!!

Christel Nefs
13 juni 2021

Was weer heerlijk 🤩

Peter
12 juni 2021

Het eten was weer prima en afhalen perfect geregeld

verhoef
11 juni 2021

zoals altijd: heerlijk!

JF
8 juni 2021

Lekker en snel

Jen Ligtenberg
8 juni 2021

Alles is perfect 😍

Rosan
4 juni 2021
Mirjam en Betty
4 juni 2021

Geweldige servers....altijd vriendelijk, Eten is erg lekker...zeker een aanrader...probeer vooral de.biefstuk mmmmmmm heerlijk

Proost
3 juni 2021
wirodihardjo
31 mei 2021

Wij hebben een portie geroosterde peking eend besteld en betaald van 16.50 euro. Bij vergissing hebben wij een kleine portie van 10 euro meegekregen. Dit ontdekten wij pas bij thuiskomst. MVG . Wirodihardjo

Rob
30 mei 2021

Snelle levering en eten was goed. Geen klachten.

Ella
30 mei 2021

Goed dat de ‘basismaatregelen’ nog steeds worden nageleefd. Eten voldeed weer prima aan de verwachtingen.

Fred Siep
28 mei 2021

In mijn haast had ik de verkeerd eten aangevinkt o de site, door dat de Komuis mij persoonlijk belde (zij herkende mijn naam) kon de dit wijzigen. Mooi dat persoonlijke contact, doet een mens goed.

Michel
27 mei 2021

Bestellen gaat makkelijk, staat op aangeven tijd klaar! Goede kwaliteit!

Henk Willems
25 mei 2021

Prima zoals gewoonlijk 😋👍

J. van der Meer
25 mei 2021

Het was lekker en keurig op tijd gereed

Ruud
24 mei 2021

Hadden wat extra saus gevraagd. Smaakt nu veel beter. Lekker gegeten!

Mia Rombout
22 mei 2021

Niets op aan te merken Uitstekend verzorgd Kwaliteit en smaak goed

Bart
19 mei 2021
Klant
18 mei 2021

Het was weer heerlijk!

Dhr en Mw. Kuipers
16 mei 2021

Geweldige cafetaria, uitmuntende kwaliteit en sfeervolle gastvrijheid.

Henk Willems
14 mei 2021

Prima zoals gewoonlijk

Ingrid
13 mei 2021

Deze manier van bestellen werkt erg goed.

Dora
12 mei 2021

Nette en altijd vriendelijke bediening. Echte aanrader om hier eten bestellen.

Herman
10 mei 2021

Was goed en lekker en op tijd klaar

FERRY
9 mei 2021

De mayonaise bij de kleine patat met was wel heel erg veel, eigenlijk wel veel te veel, voor de rest was t super.

Corry
9 mei 2021

Duidelijke menukaart en de kwaliteit was uitstekend!!!

Wilma Goossens
1 mei 2021
Kemmeren
28 april 2021

Supersnelle service, nadat wij digitaal onze bestelling hadden geplaatst voor superlekkere wokjes 👍🏼

Klant
28 april 2021

Normaliter goed dit keer helaas niet. Verkeerde stoof en Grizzle was verbrand en niet te eten.

Larissa
27 april 2021

Weer heerlijk gegeten! Altijd lekker eten hier.

Van gent
27 april 2021

Heerlijke wok gerechten

Heijmans
27 april 2021
Jacqueline
26 april 2021

Super vers smaakvol en lekker eten De porties zijn prijswaardig Top 👍🏼

Bianca heeren
26 april 2021

Supper service en vriendelijk

Marco Eversdijk
22 april 2021

Eten voldeed aan alle verwachtingen, keurig op tijd klaar en hele vriendelijke mensen.

Karin van Meel- Wensink
22 april 2021

Altijd heerlijk de wokmaaltijd. En dit keer was de knoflooksaus weer ‘ouderwets’ lekker!

Jolanda
22 april 2021

Wij hadden 2 wok maaltijden besteld voor 18 uur en het was ook klaar om 18 uur. Het was super lekker en ook de bediening is heel vriendelijk. Alles is daar goed geregeld de ene kant naar binnen en via de andere kant ophalen. Toppie daar hoor👍❣️

Marishka
19 april 2021

Stond warm klaar op de afgesproken tijd. Smaakte goed en ruime porties.

Bianca heeren
18 april 2021

Top servive vriendelijk

Marijke van Loon
17 april 2021

Het eten was zeer smakelijk

Jack ijzermans
17 april 2021

Alles was perfect en precies op tijd klaar

Fam Buuron
16 april 2021

Was weer super

Fred Siep
14 april 2021

Lekker warm en op bestelling heeft wel veel voordelen.

Allouchi
12 april 2021

Heerlijke Wok en vriendelijk personeel. Een dikke 10.

Guus Karremans
11 april 2021

Keurig en lekker

Ineke
9 april 2021

Het was weer heerlijk ,alles op,!!! Tot de volgende keer,dan lekker 4euro korting.Dank jullie.

Jacqueline ribbens
9 april 2021

Super altijd weer altijd weer

Karin ho
6 april 2021

Het was heerlijk we hebben er van genoten .

Annie Langenberg
5 april 2021

Eten was heerlijk En een goede kwaliteit

Christel Nefs
5 april 2021

Eten is altijd goed,wat je ook besteld,heb half uur moeten denken wat neem ik omdat het allemaal lekker is!

G Luijken
4 april 2021

Alles keurig op tijd klaar, vlotte bediening en heerlijk gegeten.

Peter
4 april 2021

lekker en stond precies op de aangevraagde tijd klaar

Hermam
4 april 2021

Lekker en vers

Herman
29 maart 2021

Was goed en klaar op tijd

Fred Siep
29 maart 2021

Zoals gebruikelijk heerlijk/warm en kon bij gewoon doorlopen zonder te wachten omdat ik dit had besteld via internet.

Dory Grilis
26 maart 2021

Het was weer heerlijk.

Corrie van Hoof
24 maart 2021

Alles keurig geregeld!

Marian
20 maart 2021

Prima service

Bert de Nennie,
20 maart 2021

De gerechten waren smaakvol en ruim voldoende! Hartelijk dank.

Karen
19 maart 2021

Perfect verzorgd !

Peter Vermeule
19 maart 2021

Bij de middel friet met mayo ontbrak helaas de mayonaise

Boogaart
19 maart 2021

Het eten bij De Kombuis is altijd lekker vers en op tijd klaar. Het bestellen en afhalen is perfect geregeld.

rombout
17 maart 2021

Was weer uitstekend verzocht \hoefde maar heel kort te wachten en de kwaliteit was zoals gewoonlijk weer zeer goed

Paul
15 maart 2021

Afgelopen zondag een Chinese afhaalmaaltijd besteld. In het verleden al vaker afgehaald, maar nu voor het eerst on line besteld. Alles stond precies op tijd klaar en de kwaliteit was prima.

Fred Siep
15 maart 2021

Heerlijk warm ondanks dat het al klaar stond (bestelling)

Christel Nefs
14 maart 2021

Weer heerlijk gegeten 😋

Ilona
11 maart 2021

Was weer top. Zoals altijd

Mariska
8 maart 2021
Eus Prince
7 maart 2021

Deze keer waren de frietjes te hard gebakken. Veel frietjes hadden n.l. 2 keer in het vet gelegen. Jammer! Niet doen. Volgende keer zachter bakken. Verder was alles lekker, zoals dat bijna altijd het geval is .

Christel Nefs
7 maart 2021

Was weer heerlijk!

Aneta Tabaka
7 maart 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten.

Toos Vijfvinkel
7 maart 2021

Service is goed en vriendelijk in de omgang

Kees Kuipers
7 maart 2021

Geweldige zaak, vriendelijke mensen en goede kwaliteit.

Jeanette de Koning
6 maart 2021

Eten was erg lekker, groente waren goed knapperig en saus was niet te overheersend. 4 sterren ipv 5 omdat mijn man niet genoeg had aan de maaltijd.

Boris
5 maart 2021
dirker
4 maart 2021

vernieuwd en erg lekker bevonden

Diola
4 maart 2021

Altijd goed eten en een vriendelijk gezicht

Anja Zee
1 maart 2021

Prima service en het eten stond netjes op tijd klaar. Dank jullie wel! Groetjes Anja

Anke
1 maart 2021

Zoals altijd perfect. Bestellen gaat gemakkelijk, staat altijd klaar op de afgesproken tijd en iedereen even aardig!

Claudia
1 maart 2021

Lekker zo als gewoonlijk

Kees Kuipers
28 februari 2021

Altijd goede kwaliteit, hele nette zaak en uitstraling. Hier is de klant nog koning.

Leo
27 februari 2021

Wederom heerlijke Babi pangang spek afgehaald. Super! Hopelijk gauw weer bezoek aan het restaurantgedeelte.

Kees en Dory
27 februari 2021

Het eten smaakte heel goed allen wij hadden chinese loempia speciaal met ham gebakken ei en satésaus. De satésaus ontbrak bij beide loempia's. Da's iets minder verder prima

D. Simonis
26 februari 2021

Altijd een goede service en heel lekker eten, jullie zijn toppers

Larissa
25 februari 2021

Heerlijk eten, nette prijs en fantastische service! Ik kom hier dan ook erg graag als vaste klant.

Anna
23 februari 2021

Het eten was er als vanouds heerlijk.

Ton Lemmens
23 februari 2021

Is altijd goed.

Grilis
23 februari 2021

Ondanks dat we te vroeg waren met afhalen was het geen probleem. Het eten was verrukkelijk en de service goed.

Ella
22 februari 2021

Niets op aan te merken. Bestelling was precies op tijd klaar en het eten was heerlijk. Bijzonder pluspunt: Corona-maatregelen voor het afhalen.

Bruil
20 februari 2021

Goed verzorgd niets op aan te merken

V.d.Hoeden
19 februari 2021

Heel smakelijknen goed verzorgd!

Jan S
19 februari 2021

Geweldige kwaliteit en exact op tijd!

Herman
18 februari 2021

Gewoon op tijd klaar en het was weer goed

Daniëlle
16 februari 2021

Het was lekker!

Opa Jan
14 februari 2021

Op tijd klaar. Goed en lekker

Bruil
14 februari 2021

Dikke pluim

Stefan
12 februari 2021

Zeer goed en lekker

Bart en Nathalie
11 februari 2021

Heerlijk gegeten , zoals altijd!!

BB
11 februari 2021
Dercks
11 februari 2021

De frites waren, zoals altijd, van perfecte kwaliteit. De shaslickstiks waren iets te lang gebakken, de buitenzijde was erg donkerbruin. Kan gebeuren, volgende keer vast weer goed.

J Ribbens
6 februari 2021

Altijd weer heerlijk Vers en smaakvol ga zo door

Alieke van Dam
6 februari 2021

Heel slecht.

BB
4 februari 2021
Bruil
2 februari 2021

Goed zoals altijd

Henk
1 februari 2021

Prima zoals gewoonlijk

Henk van Straaten
1 februari 2021

Altijd bijzonder goed.

Herman
1 februari 2021

Was klaar op afgesproken tijd en het was weer goed

Mia Rombout
1 februari 2021

Was heel goed verzorgd top

Piet franken
1 februari 2021

Was wéér héél lekker

De Ridder
31 januari 2021

Weer super vriendelijk geholpen en lekker gegeten

DZ
30 januari 2021

Goed geregelde afhaalservice. Snelle en vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit ook in orde.

Jacqueline
30 januari 2021

We hebben super lekker gegeten zoals altijd 👍🏼

Koning
29 januari 2021

Voor het eerst niet tevreden Loempia schotel besteld. In de loempia zat een klein stukje kip en een heel klein beetje groente eigenlijk was hij gewoon leeg. Niet lekker om een korst te eten en het shoarma vlees was zo rijk voorzien van paprika dat je meer paprika at dan vlees. Heel jammer dit is de eerste keer verder zijn wij altijd heel tevreden

Herman
27 januari 2021

Prima lekker en vers en perfect op tijd

Ineke
24 januari 2021

5 sterren super vriendelijke luitjes en goede service.top

Kees Kuipers
24 januari 2021

Een fantastische kwaliteitszaak met vriendelijke mensen. En bestellen via internet werkt perfect. Kortom de klant is hier koning!!!

Karin nuijten
23 januari 2021

Altijd heerlijk eten wat je ook besteld en hele vriendelijke personeel

Sjuul
23 januari 2021

Prima kwaliteit prijs verhouding

Cees
22 januari 2021

Super service!

de Jongh
21 januari 2021

altijd lekker, prima op tijd ,we komen er al meer dan 25 jaar, nooit klachten ,blijf zoals jullie zijn !

Wouter
19 januari 2021

wok met loempia en hamburger met friet: altijd lekker.

Marian
18 januari 2021

Gisteren weer heerlijk gegeten.

Henk
18 januari 2021

Prima zoals gewoonlijk

Bruil
18 januari 2021

Niks op aan te merken

Kim
17 januari 2021
sandra
17 januari 2021

heerlijk gegeten

Mariane
14 januari 2021

Heerlijk gegeten en alles volgens de geldende regels Top geregeld

Adriaan Leyte
14 januari 2021

Was uitstekend - TOP !

Buijk
11 januari 2021
Tekke Huizinga
11 januari 2021

3 Bereklauw met pindasaus besteld + Gezinszak friet. Wanneer er 70 cent extra betaald moet worden voor pindasaus vind ik wel dat er ook flink wat pindasaus op mag zitten. De bodem van het bakje was zelfs nog zichtbaar zo weinig zat erin! Verkeerde zuinigheid lijkt me. Denk dat er echt wel genoeg op verdient wordt, dus graag volgende keer flinke hoeveelheid pindasaus erover. Dank u.

Ingrid
11 januari 2021

Ideaal om online bestelling te plaatsen, zelf tijdstip uit te kunnen kiezen. Hoefde bij ophalen dan ook niet lang te wachten. Prettig dat zaak leeg is. Kortom, super tevreden!

Fam Buuron
10 januari 2021

Was weer lekker, toppie!!!!!!!!

Angela
10 januari 2021
Wim
9 januari 2021

Goede producten en je wordt er heel vriendelijk geholpen

cees
9 januari 2021

Bestelling altijd super en accuraat geregeld

Tiny Dam
9 januari 2021

Heerlijk gesmaakt en heel belangrijk ,het eten was lekker warm .

Leonie Kuilman
8 januari 2021

Tijdens onze verbouwing een bestelling gedaan, keuzemenu chinees besteld. We hebben heerlijk gegeten! Eten stond netjes op tijd klaar en ik heb een top service ervaren!

Mary Blaas
8 januari 2021

Kwaliteit uitstekend. Mossels en hamburger waren al behoorlijk afgekoeld bij thuiskomst. Friet en snacks waren goed warm.

Eus Prince
7 januari 2021

Heerlijke frietjes en snacks, vriendelijke en snelle bediening. Erg hygienische en schone zaak.

Pedro
7 januari 2021

Lekker hoor en mooi op tijd

Peter
6 januari 2021
Marian
5 januari 2021
Wouter
3 januari 2020

Snel klaar en nog eerg lekker ook ;)

Fra
3 januari 2020
Anita Geluk
2 januari 2020

Top service

Dercks
2 januari 2020

Vriendelijke mensen, prima website, ruime keuze en gewoon heerlijk eten.

Angelique
1 januari 2020

Smaakte prima en op de aangegeven tijd klaar. Top!

Iris
1 januari 2020

Zoals altijd weer top! Online besteld, kon binnen een half uur afhalen (Coronaproof!). Eten was goed warm, frietjes lekker knapperig, wantansoep super. We bestellen hier vaker, kwaliteit lijkt alleen maar beter te worden. Chapeau voor keukenpersoneel en altijd vriendelijke mensen!

Inekevdbroek
1 januari 2020

Het was heerlijk,maar niet zo warm,wel de sathe. Verder prima zoals altijd👌😄

segaar
1 januari 2020

op tijd en lekkker

W. Lolkema
31 december 2020
Henk
30 december 2020

Prima zoals gewoonlijk

Johan
30 december 2020

Altijd 👍

Leo Mouwen
30 december 2020

Als vaste klant heerlijk 2 gangen keuzemenu besteld. Zoals altijd op tijd gereed bij afhaal . Hopelijk weer gauw normaal zodat het restaurant weer open is

Christel Nefs
27 december 2020

Gewoon weer lekker😋

Sem
26 december 2020
Caro
25 december 2020

Het eten was klaar op de afgesproken tijd. Het eten was heerlijk. Het was genoeg en bij thuiskomst nog lekker warm. Wij zijn zeer tevreden.

Boris
23 december 2020

Goed zoals altijd!

Wilma
20 december 2020

het was weer heerlijk

Stornebrink
18 december 2020

Perfect!

Boris
18 december 2020

Was weer prima. Op tijd klaar en goeie kwaliteit.

W.VERAART
16 december 2020

Zag er goed uit en het was lekker

M.Wierikx
16 december 2020
Wilco van den Boogaart
12 december 2020

Net als altijd, perfect!!

Jan
12 december 2020

De kwaliteit is altijd goed. De service is snel en vriendelijk. Een fijne zaak.

Michel
11 december 2020

Bestelling stond op de aangegeven tijd klaar. Alles was weer lekker!

Bernaards
11 december 2020

Lekker zoals altijd

Wout
11 december 2020

Snel goed en vriendelijk

R. van den Broek
10 december 2020

Smaakt altijd goed 👍🏻

Henk van Straaten
10 december 2020

Altijd goed

Wim Spierings
9 december 2020

Wederom prima kwaliteit en keurig op tijd. Altijd vriendelijke professionele bediening.

Klaassen
8 december 2020

Zeer lekker en meer dan genoeg. Een aanrader.

Koen
7 december 2020

Zoals altijd was het weer super lekker. Bedankt.

Ronald
6 december 2020

Prima. Eten goed en precies op afgesproken tijd klaar.

M de Groot
5 december 2020
Familie franken
4 december 2020

Was weer heerlijk eten!!

G.Karremans
4 december 2020

Goede kwaliteit

Kees Kuipers
4 december 2020

Goede kwaliteit, nette zaak, en zeer gastvriendelijk!!

Hans de Werd
30 november 2020

Perfect op tijd geregeld,smaakte weer heerlijk,zoals altijd. Wij kunnen het iederéén aan bevelen.

Fred Siep
30 november 2020

Keurig gehouden aan het verzoek zonder scheldieren, top

Jane De Jonge-jonckheer
29 november 2020

Heel efficient. Ik begreep dat de punten nu digitaal gaan.. wat gebeurt er met de opgebouwde punten?

Prima zoals gewoonlijk
29 november 2020
G Luijken
29 november 2020

Alles netjes geregeld, het eten keurig op tijd klaar en zoals altijd erg lekker.

Eus Prince
28 november 2020

Hooguit 1 minuut moet wachten, frites zijn altijd lekker, deze keer uitzonderlijk lekker, nl niet te hard gebakken . Ga zo door. Erg klantvriendelijk. Chapeau!!

Schuurbiers
28 november 2020

Had wok met beef zonder champignons besteld, er zaten wel champignons in. Frietje satesaus wordt afgebeeld met satesaus er naast in een bakje. Dat was niet zo, zompige friet omdat de saus er doorheen zat. Daarbij moest ik buiten in de kou wachten op mijn bestelling, we gaan normaal naar het luifeltje, daar is dat niet.

Roel
28 november 2020

Een chinese maaltijd op internet besteld. Lekker !!! En stond keurig op tijd klaar. Even melden, halve minuut wachten en op naar de eettafel !

Eric
28 november 2020

Online... Supersnel! En smaakt, zoals altijd heerlijk.

Hans
28 november 2020

De lekkerste stoof van Bergen op Zoom en omstreken! De afhaal is goed geregeld en snel, De Kombuis is een echte aanrader.

Cinthia Dijkshoorn
26 november 2020

Super service! Vriendelijk personeel en altijd lekker eten!

Komings
26 november 2020

Keurig op tijd en smaak naar verwachting

Boris
24 november 2020

Smakelijk en weer prima op tijd!

Van Broekhoven
24 november 2020

Heerlijk gegeten Zoals altijd! Super

Peter Hagenaars
22 november 2020

Perfecte website en zeer goede service.

Mary Blaas
22 november 2020

Het eten was weer zoals gebruikelijk van uitstekende kwaliteit

Ella
22 november 2020

De snacks waren van uitstekende kwaliteit (bedankt voor de portie bitterballen die ik nog tegoed had). De afhaalservice was prima (corona-proof) geregeld.

Hoedelmans
22 november 2020

Het was heerlijk alleen weinig saus bij de bami pangang

Anita
21 november 2020

👍

Michel
20 november 2020

Bestelling stond op tijd klaar. Eten was weer goed!!

jolanda Brand
20 november 2020

je word hier altijd heel vriendelijk geholpen Het is ook goed geregeld als je eten online besteld

Guus Karremans
20 november 2020

Servies en kwaliteit

de Jongh
19 november 2020

altijd lekker als 25 jaar lang ! frietjes, loempia maakt niet uit altijd goed

Tekke Huizinga
19 november 2020

Ik had een bereklauw met Pindasaus besteld én betaald, maar géén pindasaus ontvangen. Helaas kom je hier dan thuis pas achter. Gelijk foto gemaakt en terug gemails via de bestelbevestiging, maar geen idee of dat aankomt? (noreply@) Jammer dat er geen info email is om te reageren. Graag volgende keer gratis extra satesaus er bij . Dan vul ik de sterren aan. ☺

Boris
16 november 2020

Mooi op tijd en, zoals gebruikelijk, voldoende en prima smaak.

Buijs
14 november 2020

Helemaal top, erg lekker

Eus Prince
13 november 2020

De bestelling was snel klaar en erg smakelijk. Ik heb dit al vaker besteld.echter deze keer was de babi pangang iet wat te zout. Normaal wel erg lekker.

Henk
13 november 2020

Prima zoals gewoonlijk!!

Stolwerk
9 november 2020
Ashley
6 november 2020

Heerlijk eten en goed op tijd!

Moniqie
6 november 2020

Prima kwaliteit

Familie franken
6 november 2020

Wéér heerlijk gegeten,en goed op tijd klaar !!!!

Mary Blaas
6 november 2020

Was zoals altijd weer super lekker!

Johan
5 november 2020

Top kwaliteit, vriendelijk en snel. Beter kan je niet hebben

Wijnen
3 november 2020

Zoals altijd weer prima kwaliteit voor een prima prijs. Klaar op het moment waarop ik het besteld heb en super vriendelijk personeel.

Joyce van Broekhoven
3 november 2020

Besteld via de website, werkt perfect eten optijd klaar! En was weer heerlijk!

Petra
31 oktober 2020

Eten besteld via site mrijg de tijd dat het klaar is maar als je er dan op tijd bent moest ik nog een half uur wachtet

Gunther Provost
30 oktober 2020
Johan
30 oktober 2020

Snelle service, altijd een glimlach en een praatje, super kwaliteit

Ursula van der laan
29 oktober 2020

Goede service Ga zo door Mvgr ursula

J van Selm de Jong
28 oktober 2020

Overzichtelijke side Afgesproken tijd ophalen PERFECT Applaus voor allemaal

Franken
25 oktober 2020

Artstikke lekker en op tijd gereed !!!

Keesvanraaij
24 oktober 2020

De Babi Pangang was deze keer erg zout. Misschien 2 keer zout op gedaan?

Roel
23 oktober 2020

On line besteld. Even melden. Goed corona maatregelen genomen. Even buiten wachten. Niet lang er na de bestelling van een tafel pakken. En de bestelling: lekker !

Herman
23 oktober 2020

Was weer goed, en op tijd klaar

Anny Ligtenberg
22 oktober 2020

Het was weer top. Heerlijk gegeten.

Silvia f
22 oktober 2020

Goed eten, vriendelijk, hardwerkende mensen, zeer snel en goede service

Ineke
21 oktober 2020

Super

Renate Bouwens
20 oktober 2020

Zoals altijd waren ook nu onze wokmaaltijden heerlijk, en veel! Zelfs onze veeleter kreeg zijn bord niet leeg. Priis- kwaliteit uitstekend.

Petra van meel
18 oktober 2020

Gemakkelijk te bestellen prima service zoals altijd.

Ferry
18 oktober 2020

Was weer lekker en goed warm ik zeg een topzaak

Jacqueline Ribbens
17 oktober 2020

Super geregeld in deze moeilijke tijd en eten is er altijd heerlijk dikke chapeau Dekombuis 👍🏼

verhoef
16 oktober 2020

was weer heelijk! afhalen fantastisch geregeld en veilig.

Karin nuijten
14 oktober 2020

Heel erg lekker

Mark
13 oktober 2020

Goed en lekker eten en precies op de aangegeven tijd klaar!

Oma en Opa
5 oktober 2020

Het was weer lekker en meer dan genoeg. Groeten van Oma en Opa.

Guus Karremans
5 oktober 2020

Alles netjes en lekker

Anny Ligtenberg
4 oktober 2020

Het was weer geweldig. We hebben heerlijk gegeten.

De wit
28 september 2020

Supper goed keurig verzorgd

Loes
28 september 2020
Geluk
28 september 2020

TOP

Elzakker
27 september 2020

Bestelling was niet gereed. Bon in het ongerede geraakt. Snel hersteld. Totaal voldoende.

Jesse
27 september 2020

Snel geholpen, heerlijk gegeten

Bart en Nathalie
27 september 2020

Altijd lekker eten bij jullie!!

wim spierings
27 september 2020

Prima kwaliteit en ook de prijs is best aantrekkelijk. Goede service en prettige, altijd vriendelijke bediening

Anny Ligtenberg
27 september 2020

De kwaliteit was goed maar het eten was te ver afgekoeld. Vermoedelijk te vroeg klaargemaakt.

Peter
27 september 2020

Altijd gewoon lekker

Remco Oprins
26 september 2020
Thea
26 september 2020

Goede kwaliteit enservice

Michel
25 september 2020

Bestelling was op tijd klaar, en smaakte goed!

Willem
24 september 2020
Herman
24 september 2020

Alles op tijd en zeer smakelijk, een goede en snelle service.

Judith Bink
23 september 2020

Zoals altijd was het lekker.

Kitty en Frank van Heyst
23 september 2020

Altijd goed daar . We komen er al jaren en heel graag .

Jan an der kugt
21 september 2020

Het was weer lekker en meer dan genoeg.

Wilma
20 september 2020

het is altijd goed

Ingrid
19 september 2020

Altijd lekkere friet en de krokantste kroket.

W.VERAART
16 september 2020
Ella
14 september 2020

In plaats van de bestelde 6 bitterballen, heb ik 6 kipnuggets meegekregen

CR
11 september 2020

Goed eten, warm en voldoende hoeveelheid aanbevolen!

Boris
10 september 2020

Mooi op tijd klaar. Goed en smakelijk eten

Buijk
7 september 2020

Alle bestellingen altijd al naar wens geweest