Avaliações de De Kombuis Bergen op Zoom

Avaliações recentes

5.0
Julia
5 dezembro 2023

Een goede cafetaria met vriendelijk personeel En het eten was warm en lekker We komen hier graag eten en afhalen

Arno
3 dezembro 2023

Alles ok

Wim van Loon
1 dezembro 2023

Goede kwaliteit en altijd klant vriendelijk

Remco
30 novembro 2023

Het eten dat ik had besteld was klaar op de afgesproken tijd en het was weer lekker. Daarnaast is het personeel altijd vriendelijk

Paul
27 novembro 2023

Zeer goed georganiseerde wijze waarop thuis een bestelling kan worden geplaatst. Het eten is gewoon goed, maar het systeem waarmee thuis een bestelling een bestelling kan worden geplaatst, inclusief het tijdstip waarop de bestelling kan worden opgehaald is gewoonweg uitstekend.

Jack ijzermans
23 novembro 2023

Eten was voortreffelijk en precies de afgesproken tijd klaar

van Sprundel
20 novembro 2023

Prima eten

Dercks
19 novembro 2023

Zowel het Chinees eten als de frites waren weer heerlijk!

Stéphanie
18 novembro 2023
Boris
16 novembro 2023

Het was weer smakelijk!

Monique de Keijzer
12 novembro 2023

Ik heb 3 cheeseburgers besteld. Allemaal apart. Ik heb bij elke burger opgegeven wat er niet op moest zitten en toch kreeg ik 3 dezelfde cheeseburgers zonder sla, augurk. Dus zoals de laatste burger moest zijn. Dat vind ik erg jammer.

Wim van Loon
10 novembro 2023

goede kwaliteit van producten en zeer klantvriendelijk en altijd

Boris
4 novembro 2023

Goed en meer dan voldoende, zoals altijd!

Jacqueline Ribbens
3 novembro 2023

Altijd super vers en grote porties is nergens Heel lekker vooral zo verdergaan dikke 10

Peter
1 novembro 2023

Lekker, snel en goed.

Bert Hommel
23 outubro 2023

Goede service en kwaliteit

Boris
21 outubro 2023

Prima, als altijd!

C van Steenpaal
20 outubro 2023

Zoals ALTIJD zeer lekker !!!!!

Harry
12 outubro 2023

Altijd goed en altijd snel.

Mitzi de Kock
9 outubro 2023

Was zoals altijd weer heerlijk!

Boris
8 outubro 2023
Wim van Loon
6 outubro 2023

Heel vriendelijk en altijd een praatje en een goede kwaliteit echt een aanrader! I

Remco
6 outubro 2023
Fred Siep
2 outubro 2023

Ondanks de grote drukte toch netjes mijn maaltijd op tijd klaar via de site van de Kombuis, perfect hoe krijgen ze het voor elkaar. Ook goed personeel en die zijn niet makkelijk te vinden.

Larissa van Gurchom-Colijn
27 setembro 2023

We hebben heerlijk gegeten! De service was weer top, fijn om gelijk herkend te worden en de order op de afgesproken tijd mee te kunnen nemen.

Fred Siep
25 setembro 2023

was weer lekker, voor het eerst was de smaak anders.

G. van Meurs
23 setembro 2023

Perfect uitgevoerd en op de tijd als opgegeven.

Proost
21 setembro 2023

Goede friet Online besteld en snel klaar top

Pierre van broekhoven
17 setembro 2023

Super lekker vooral de wok, lekkere frietjes en goede snacks. Vriendelijke mensen

De Nijs
14 setembro 2023
Marga
14 setembro 2023

Was vers heerlijk gegeten

Mitzi De Kock-Hamers
10 setembro 2023

Was zoals we gewend zijn weer heerlijk! Bedankt.

Victor
10 setembro 2023
Fam. Adriaansen
3 setembro 2023

Al jaren kopen wij friet bij dit cafetaria. Het personeel is erg vriendelijk, beleefd, hard werkend, ze werken hygiënisch en verwerken bestellingen correct en vlot. Tevens zijn de friet, snacks en wokgerechten heerlijk (de andere gerechten hebben wij nog niet geprobeerd, dus daar kunnen we niet over oordelen☺️).

Elly Haest
31 agosto 2023

Heerlijk gegeten goede service vriendelijke mensen

Fred Siep
28 agosto 2023

Via de site besteld stond binnen 1 minuut weer buiten met lekker en warme wok, zelfs speciaal wat heter gemaakt voor mij, heerlijk zoals gebruikelijk.

Eus Prince
27 agosto 2023

Heerlijke Babi Pangang en goed gevulde kip loempia, prima va smaak.

Remco
21 agosto 2023
Priscilla
20 agosto 2023

Voor 10 euro weinig friet en deze was ook veel te hard gebakken waardoor de helft niet te eten was

Wim Veraart
17 agosto 2023
Arnout
16 agosto 2023

Het was wel lekker, maar ik stond erna aan de diaree. ze zeggen om 18,10mklaar, ga er om 17.50 naartoe, en het is al lang klaar....raar......

Linda
11 agosto 2023

Snel en makkelijk besteld via internet met de mogelijkheid om kontakt te betalen, goed geregeld. De bami had weinig inhoud, slechts wat wortel en 2.kleine stukjes prei, er mag best wat meer variatie in zitten. De saté saus was heerlijk en gaf wat smaak aan de bami.

Paul
22 julho 2023

Lekker en makkelijk

Naut de Hond
20 julho 2023

Altijd super vriendelijk!

J.heije
13 julho 2023

Frietjes en sausjes Top. Zo ook frikandel speciaal. Maar ik vind het heel jammer dat jullie nog steeds plastic bakjes gebruiken. Dat wil ik echt niet. Daarom zou ik naar een andere friettent gaan.

Coppens
10 julho 2023

Super goede kwaliteit en service.

Booister
7 julho 2023

Smaak, portie en temperatuur zijn erg goed. Stond ondanks drukte op de afgesproken tijdstip klaar.

Peter
2 julho 2023

De kwaliteit was prima, maar de prijs voor de hoeveelheid veel te hoog. Voor ons reden om volgende keer toch weer naar ‘echte’ Chinees te gaan.

Wimmie van den Berge
29 junho 2023

Zoals we niet beter weten, de loempia’s waren heerlijk ! Dank hiervoor.

Christel
25 junho 2023

Blijven terug komen,lekker eten,veel keus en vriendelijke mensen 🤩

Corrie van Hoof
24 junho 2023

Altijd goed en lekker 👍

Fred Siep
19 junho 2023

Ik was wat vroeger dan afgesproken, toch hadden ze binnen 5 min. mijn bestelling gereed, top gedaan.

Guus
17 junho 2023

Mijn favoriete cafetaria

peter
15 junho 2023

Misschien de kipsate iets langer bakken.

Boris
13 junho 2023

Prima, als altijd.

Franken
4 junho 2023

Vlees droog

Marcel de Jong
31 maio 2023

Het was heel erg lekker!

Karremans
30 maio 2023

Top

Renata Dubbelman
29 maio 2023

Snel en makkelijk te bestellen. Netjes op tijd klaar, dus ik hoefde niet lang te wachten toen ik aan kwam

Karremans
27 maio 2023

Weer eens wat anders ,maar ook heel lekker

Jacqueline
24 maio 2023

Altijd super vers en lekker eten Top!!!

Ans Kerstel
22 maio 2023

Ik ben alleen staand kom met regelmaat bij jullie. Maar het spaarsysteem is voor mij helemaal niets.je hebt pas recht op een stempel wanneer je boven de 10 euro besteed maar daar kom ik heel vaak niet aan

Karin Nuijten
22 maio 2023

Heel lekker eten ,super lieve personeel ga zo door zelfs schoonouders van mijn dochter uit utrecht zijn vol lof over jullie en eten

Boris
21 maio 2023

Perfect, als altijd!

Karremans
20 maio 2023

Kwaliteit

Karina
19 maio 2023
Kees en Dory Grilis
18 maio 2023

Zoals altijd prima

Karremans
18 maio 2023

Lekker stoofvlees

Petra Weijdt
18 maio 2023

Goede en overzichtelijk bestel site😀

Guus Karremans
16 maio 2023

Prima service

Mitzi de Kock
15 maio 2023
C.van Egmond
14 maio 2023

Goed en netjes afgeleverd.

Ireen van der Meide
13 maio 2023

Heerlijk gegeten met veel groente. 👏👍

Ingrid
11 maio 2023

Het was zo als altijd weer erg lekker!

Fred Siep
8 maio 2023

Zoals altijd perfecte maaltijd, zelfs specifiek zoals ik had besteld

Rommers
7 maio 2023

rob van den bergh
5 maio 2023
Victor Swaanen
4 maio 2023
Eus Prince
30 abril 2023

Babi pangang was heerlijk en goed bereid, ook de loempia was goed gevuld en overheerlijk

Karremans
30 abril 2023

Geen

Oerlemans
25 abril 2023

Heerlijk gegeten

Herman
17 abril 2023
F v Tiggelen
12 abril 2023

Altijd heerlijk eten, met de pinda allergie hoeven we niet eens te zeggen. Dit weten ze bij het zien van ons al! Ik kom er heel graag en zal het zeker blijven komen

Marga
11 abril 2023

Was heerlijk vers met veel groente

Koolen Ad
11 abril 2023

Goed verzorgd en op de afgesproken tijd.

Fam Vilten
7 abril 2023

Het was voor ons de eerste keer met een bestelling ophalen we hebben er een keer eerder op het terras gezeten. Het eten was keurig verpakt en het was goed warm bij thuiskomst. De kipsnitsel had ik van binnen wat harder verwacht maar verder niets mis mee. Sparibs en stoof zijn ook goed in de smaak gevallen. Twister friet was iets te ver doorgebakken maar zeker de moeite waard om er nog eens wat te halen.

Rika
7 abril 2023

zoals altijd was de zalm van de grill weer heerlijk

Jacqueline Ribbens
6 abril 2023

Geen het was super lekker en op tijd klaar en warm👍👍👍

Guus Karremans
6 abril 2023

Alles heel lekker

De Zeeuw
1 abril 2023
Guus Karremans
1 abril 2023

Het was weer perfect

Lilian de Vries
28 março 2023

Heerlijke wokschotel mix gegeten; de ketjapsaus was weer eens wat pittiger. Zo is het op z’n lekkerst!

Guus
27 março 2023

Weer heel lekker

Arthur
25 março 2023

Altijd goede producten, snelle service en uitermate vriendelijk personeel.

Andrea
24 março 2023

Heerlijk vers wok gerecht

Boris
19 março 2023

Was weer prima, zoals we altijd gewend zijn!

Martin Janssen
14 março 2023
Jack ijzermans
13 março 2023

Alles was mooi op tijd klaar zoals besteld was

Guus Karremans
11 março 2023

Omdat de Chinese keuken niet van dienst was,hebben we frietjes en snacks besteld .Dit was ook van goede kwaliteit en heel lekker

Remco
9 março 2023
Stan
6 março 2023
Michel
5 março 2023

Eten stond op bestelde tijd klaar en was weer lekker!

Wingens
5 março 2023

Lekker en bestelling mooi op tijd klaar.

Stan
4 março 2023
Karremans
1 março 2023

Goede kwaliteit,maar de saus vergeten

Eus Prince
24 fevereiro 2023

De frietjes waren overheerlijk en de snacks heerlijk

C Bal
22 fevereiro 2023

Jammer babi pangang was taai.

Karremans
22 fevereiro 2023

Heel erg tevreden

W. Langenberg
19 fevereiro 2023

Prima geregeld. Mooi op tijd.

Boris
17 fevereiro 2023

Prima als altijd!

Fred Siep
15 fevereiro 2023
Guus Karremans
15 fevereiro 2023

Goede producten en goede bediening

De Bekker
14 fevereiro 2023
Jan S
13 fevereiro 2023

Alweer de alom gekende kwaliteit! 👍

Saskia Oprins
13 fevereiro 2023

Altijd vriendelijk, snel, persoonlijk en als klopt altijd. En goede kwaliteit!

Fam. van der Klugt
12 fevereiro 2023

Met 7 personen er heerlijk van gegeten. Alleen maar blije gezichten, haha

Pim
11 fevereiro 2023
Hans Deuling
10 fevereiro 2023

Babi pangang prima. Chinese bami ernstig onder de maat. Alleen maar mie. Twee stukjes groente van 1cm

Karremans
9 fevereiro 2023

Lekker

Jack van Egeraat
8 fevereiro 2023

De tijd voor het ophalen wordt netjes nagestreefd. En het eten is voortreffelijk

Eus Prince
5 fevereiro 2023

Heerlijke Babi-pangang en kip loempia.

Victor
4 fevereiro 2023
van Gelder
1 fevereiro 2023

Online besteld. Alles stond klaar op de afgesproken tijd. Wederom superlekker gegeten! Complimenten voor het personeel!

Van de Griek
28 janeiro 2023

Weer heerlijk gegeten. Alles was prima.👍

C bal
25 janeiro 2023
Judith vdHelder
22 janeiro 2023

Zoals altijd was het heel erg lekker! Jammer was deze keer dat de zoetzure saus die bij de foeyonghai hoort er niet bij zat... zeker vergeten. En met saus smaakt het echt nog veel lekkerder!

Scheltema
22 janeiro 2023

Eten was weer heerlijk, hadden dit keer twisterfriet. Enige jammer dat deze al redelijk ver waren afgekoeld

Mark
21 janeiro 2023

Normaal goede friet. Deze keer eigenlijk alleen maar kleine stukjes.

Reacção a De Kombuis

Beste, helaas hebben wij geen invloed op de grootte van de frietjes. Dat is afhankelijk van de grootte van de aardappelen van de boer.

Peter Kraaijeveld
16 janeiro 2023

Gisteravond mixed grill en sate afgehaald. Bij thuiskomst zag ik dat er geen sausjes voor de mixed grill waren.

Karremans
16 janeiro 2023

Prima gesmaakt

Kees Grilis
15 janeiro 2023

Zoals altijd. Heerlijk

Karina
12 janeiro 2023

Lekker eten,vriendelijk personeel

Fred Siep
9 janeiro 2023

Zeer snelle levering en altijd goed warm ook al bestel je het via internet.

Guus Karremans
7 janeiro 2023

Alles goed

Inge
6 janeiro 2023

Tijdstip voor ophalen klopte helemaal, eten was verrukkelijk en zeer vriendelijke mensen

Boris
28 dezembro 2022
Van de Griek
24 dezembro 2022

Er was een kleine friet speciaal besteld wel betaald maar niet gekregen. Dit is al de tweede keer .

Antonio Fernando
22 dezembro 2022

Very good ! Tastes well! Thank you!

Boris
21 dezembro 2022

Weer prima

Hendriksen
19 dezembro 2022

Op afspraak gereed, uitstekend van kwaliteit en (als altijd) vriendelijke en behulpzame medewerkers in een gezellige en schone zaak.

peter
17 dezembro 2022

zoals altijd prima van kwaliteit en lekker !

Fred Siep
12 dezembro 2022

Weer perfect

Boris
10 dezembro 2022

Zoals gebruikelijk, weer ruim voldoende en prima kwaliteit. Fijne bediening, ook bij het afhalen.

Mitzi de Kock
4 dezembro 2022
Petra Joosten
2 dezembro 2022
Stefan
27 novembro 2022

Weer zeer lekker zoals altijd

Eus Prince
27 novembro 2022

Heerlijk gegeten, alles was echt lekker.

Christel
27 novembro 2022

We blijven graag komen,altijd lekker,altijd goed☺️

David
24 novembro 2022

Lekker gegeten. Frietje met Babipangang raad ik zeker aan.

Boris
23 novembro 2022

Weer prima gegeten

Fred Siep
21 novembro 2022
Jeroense
21 novembro 2022

Was heerlijk, wael minder maar begrijpelijk

Karremans
18 novembro 2022

Heel lekkere loempia’s

Lotti
17 novembro 2022

Supersnelle bereiding en altijd goede kwaliteit friet en snacks!

Eus Prince
13 novembro 2022

Vandaag was alles, frites, fricandel en nasischijf heerlijk, goed gebakken.

c b
12 novembro 2022
Cobie Bal
12 novembro 2022

Goed en lekker eten Vriendelijke bediening.!

Lilian de Vries
7 novembro 2022

Al jarenlang eet ik ter plaatse of bestel ik regelmatig de wokmaaltijden om af te halen. De laatste tijd is de smaak afgenomen. De ketjapsaus die voorheen smaakvol en pittig was, is nu slap en flauw. De afhaal wokmaaltijd zit tegenwoordig in een veel kleiner doosje met een kleinere hoeveelheid vlees /groente. Héél erg jammer.

Ton Dijkwel
5 novembro 2022

Zo als ik gewend ben. Heerlijk gegeten

Bal
30 outubro 2022

Snelle bediening en lekker.

Koos Schreurs
27 outubro 2022
Stefan
26 outubro 2022
Boris
26 outubro 2022

Weer ruim voldoende en prima

Rommers
24 outubro 2022

Heel goed

Eus Prince
23 outubro 2022

Deze keer was de kwaliteit duidelijk minder. Weinig kip en ei in loempia, nasi had nauwelijks groente, het leek wel witte rijst . Normaal is dit aĺles veel beter. Jammer dus. Volgende keer hopelijk beter.

Christel
23 outubro 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd🤩

Ali van der Aa
22 outubro 2022

Het is altijd goed van kwaliteit En iedereen is zeer behulpzaam

Corrie van Hoof
21 outubro 2022

Geweldige Zaak met Super eten!

Beers
19 outubro 2022

Ruim voldoende en goed gevuld.heerlijk gegeten. Toppie.

Fred Siep
17 outubro 2022

Zoals altijd heerlijk bereid zoals ik had gevraagd.

C bal
17 outubro 2022

Was weer erg lekker.

Christien
15 outubro 2022
Remco
15 outubro 2022
Joyce
26 setembro 2022

Super!!

wim lolkema
25 setembro 2022

Heel smakelijk gegeten, maaltijd (bijna) voor twee dagen. afhaalmaaltijd was op tijd klaar. Kortom: een TIEN.

Kees
23 setembro 2022

Het is gewoon lekker. De producten zijn altijd goed, en aardige bediening, helemaal top!

Ronald
21 setembro 2022

Gemakkelijk bestellen, en super lekker! Ga zo door!

Eelco
13 setembro 2022

Gewoon uitstekend

Bergse
11 setembro 2022

Peking eend + nasi, klassieker. Vooruit besteld, was klaar toen ik het kwam ophalen. Goeie service, heerlijk genoten weer. Volgende keer weer!

Jolanda rommers
10 setembro 2022
Petet
22 agosto 2022
Patricia
20 agosto 2022

Heerlijk frietjes, snacks en milkshakes. Niks meer aan doen!

Mirjam van der Heijden
20 agosto 2022

Vriendelijk personeel, snel klaar en heerlijk eten een echte aanrader

Linda
18 agosto 2022

Lekkere friet en snacks. Personeel is heel vriendelijk!!

Bouterse
15 agosto 2022

Het eten is super, maar tijdens de bestelling verschillende dingen aangegeven die niet uitgevoerd zijn. Zo had ik aangegeven de wokmaaltijd en de rijst apart te willen, ze zaten toch boven elkaar in hetzelfde bakje. Ook had ik aangegeven geen prei, dit zat er toch door heen. We eten en bestellen regelmatig bij jullie en zijn zeer tevreden over het eten. Maar wel erg jammer dat er niet naar de wensen gekeken wordt.

Peter
15 agosto 2022

Goede kwaliteit, vriendelijk personeel en precies op tijd klaar !

Carina
15 agosto 2022

Alles was heel lekker en mooi op tijd klaar

Henk van Straaten
10 agosto 2022

De Kombuis : Uitstekend!!!!!

Boris
8 agosto 2022

Zoals altijd weer op tijd klaar, smakelijk en ruim voldoende

H van broekhoven
5 agosto 2022

Keurig op tijd, nette afhandeling en goede kwaliteit. Erg vriendelijke medewerkers

Petra
5 agosto 2022

Positief:zeer snel klaar. Negatief: sateh was erg uitgedroogd. Verpakking zat niet goed dicht helft van de saus in plastic zak.

jan
2 agosto 2022

via de website besteld, zoals gewoonlijk prima kwaliteit en keurig op de aangegeven tijd gereed. niks negatiefs e vermelden

Veerle
29 julho 2022
T
27 julho 2022

Lekker en goed warm eten

Fred Siep
25 julho 2022
Mireille
23 julho 2022

Onze online bestelling was precies op tijd klaar en was prima eten! De loempia is de moeite om een stukje om te rijden!

Boris
23 julho 2022

De twee wok- maaltijden waren heerlijk en goed warm. Weer genoten!

peter
23 julho 2022

Telefonisch besteld. Precies op tijd klaar. Goede kwaliteit en lekker. Vriendelijke bediening!

J. van Rosendaal
23 julho 2022

Helaas bleek thuis dat de bestelling niet de onze was. We hadden o.a. kip in zwarte bonen saus besteld. Maar jammer genoeg bleek dit te zijn verwisseld door fou yong hai. Daar hou ik helemaal niet van. Jammer. Voorlopig de laatste bestelling geweest.

Petra Joosten
22 julho 2022

Lekkere friet, alleen frikadel speciaal had ik besteld zonder satésaus. Lastig met lactose. Aangevinkt geen satésaus erop. Volgende keer beter.

Romy van Noordenne
20 julho 2022

Altijd vriendelijk, had online besteld. Werd mij verteld dat ik wat langer moest wachten maar dat was helemaal niet zo. Was zelfs eerder klaar. Altijd even tijd nemen voor een praatje en goede service!

Karien
19 julho 2022
J. Nuijten
17 julho 2022

Precies op tijd klaar en het was erg lekker!

Stefan
16 julho 2022

Heerlijk gegeten weer. Dank van dochterlief voor de lollies

Eus Prince
10 julho 2022

De Babi Pangang was heerlijk klaargemaakt, met een geroosterd randje, zoals dat hoort. De loempia was heerlijk en goed gevuld. Chapeau!!

Stefan Scheltema
9 julho 2022

Patat was heerlijk. Chinees eten mag iets kruidige zijn.

Kemmeren
9 julho 2022

Digitaal besteld en weer supersnel onze bestelling opgehaald 👍🏼

Boris
8 julho 2022

Prima, als altijd

-Perry
4 julho 2022

Friet en snacks waren prima , Shaslicks waren helaas verbrand deze hebben we weg moeten gooien

Debby de Lely
30 junho 2022

Vers, goede kwaliteit, warm en op de afgesproken tijd stond het klaar. Gemakkelijk en snel online bestellen Duidelijk site met een ruime keuze voor ieders wat wils. Top!

Boris
27 junho 2022

Weer prima, als altijd.

Jansen
26 junho 2022

Prima prijs kwaliteit verhouding

Joyce
26 junho 2022

Altijd top bij de kombuis. En zulk vriendelijk personeel!!

Homan
25 junho 2022

Altijd lekker, vriendelijk en op tijd!

Léon
24 junho 2022

Chinees eten was weer heerlijk. Het is iets duurder dan de gemiddelde Chinees, maar dat is het meer dan waard!

Erik Bakx
20 junho 2022

Duurde heel lang voordat het klaar was. Had via website besteld. Had 3 keer keuzemenu met 3 gerechten en had maar 2 keer saté gekregen. Ook is mijn kaart niet geknipt terwijl ik voor bijna 100 euro had besteld. Om positief af te sluiten. Het eten was echt heel lekker

W.van den Berge
19 junho 2022

Ondanks de enorme drukte was de service goed en het product uitstekend !

Frank v Tiggelen
19 junho 2022

goede kwaliteit en met veel zorg bereid.

Mia Rombout
12 junho 2022

was weer top

Vmcarin
11 junho 2022
Liesbeth Baden
10 junho 2022

Heerlijk gegeten vanavond Zeer vriendelijk personeel

Fred Siep
7 junho 2022

Afspraak =Afspraak eten stond klaar precies op tijd die was besteld.

Lolkema
4 junho 2022

Heel smakelijke maaltijd. En precies op het door ons gekozen tijdstip klaar. Heel mooi.

Musters
4 junho 2022

De Cantonese loempia’s waren niet knapperig, maar zacht en vettig.denk te kort gebakken.

Boris
1 junho 2022
Dercks
1 junho 2022

Altijd goed. Wel echt té veel.Mag iets minder.

Yvonne Fehr
30 maio 2022
Mirjam van der Heijden
29 maio 2022

Goede kwaliteit, en zeer snel en betrouwbaar personeel....uiterst vriendelijk personeel, altijd in voor een praatje.. ze zijn 1 met de klanten...kortom In 1 woord geweldig

Burgers
26 maio 2022

Fantastische mensen, altijd heel netjes geholpen. Eten is heel lekker echte aanrader!

Tamara
25 maio 2022
Jeroense
22 maio 2022

Lekker veel groenten erbij. Heerlijk,

Peter B.
21 maio 2022

Kom thuis blijkt er satesaus op de snack Ipv mayo. Zo zonde.

Arjan Bernaards
19 maio 2022

Heerlijk gegeten precies wat het moet zijn. Online besteld en op tijd klaar. Tot de volgende keer.

Anna Radosz
14 maio 2022

Net als altijd was de bestelling op tijd klaar en heerlijk. Super aardig personeel altijd en hygiënisch.

Jan van der Klugt
8 maio 2022

Het was weer lekker en meer dan genoeg.

T.
7 maio 2022
Hans
1 maio 2022

De sate was niet lekker. Zat weinig smaak aan. Zo ook voor de satesaus

Stornebrink
28 abril 2022
Anja
28 abril 2022

Lekker eten, goede prijs-kwaliteit, ruime keuze, vriendelijke bediening.

Boris
28 abril 2022

Was weer druk, als vanouds en het eten was prima, warm en meer dan genoeg.

T
27 abril 2022

Lekker zoals altijd 😊

Homan
27 abril 2022
Fred Siep
25 abril 2022

Het is zo fijn om de Kombuis in te lopen, je word direct herkend en ze kennen je naam. Heerlijk gevoel is dat, zoals het eigenlijk zo overal zou moeten zijn. Top tent komt er al jaren.

Suzanne
23 abril 2022

Het eten was lekker en ruim voldoende.

Nathalie
22 abril 2022

Altijd top eten , top kwaliteit complimenten

Marcel de Jong
21 abril 2022

het smaakte naar meer! Echt heel lekker

Fred Siep
19 abril 2022

Eten was weer perfect, wel vind ik het vreemd dat ik eerst 18 spaar punten had en nu nog maar 2. Misschien moet e-mail adressen worden gekoppeld als ze op een andere locatie bestellen dan hun eigen huis WiFi

Aranka
10 abril 2022

Weinig verschillende smaken, erg vlak. Slechte prijs kwaliteit verhouding

Tamara
9 abril 2022
Sarah
9 abril 2022
Kees Kijzers
7 abril 2022

Chinees eten gehaald en dit is zeer goed bevallen! Heerlijke babi pangang. Dit gaan we vast vaker doen.

Jack ijzermans
5 abril 2022

Het eten was gewoon voortreffelijk smaakte heerlijk en was precies op de tijd klaar die afgesproken was

Leon
4 abril 2022
Jeroense
3 abril 2022

Was lekker. Bedankt

Petra Coldeweijer
2 abril 2022

Top!

Jeroense
27 março 2022

Was heerlijk

Stefan
23 março 2022

Heerlijke friet, goede snacks en lekkere satesaus

Cees Baaij
23 março 2022

Prima eten en het stond op de afgesproken tijdstip klaar.

Sebastiaan
23 março 2022

Zoals altijd helemaal top. Het personeel is altijd super vriendelijk!

Jolanda rommers
20 março 2022

Eten was koud

Genieter
20 março 2022

Altijd goed, online bestellen en op tijd afhalen.

Sharone Adriaansen
18 março 2022

Goede service, lekker voedsel.

Henny
14 março 2022

Altijd lekker en het staat ook altijd keurig op tijd klaar!

Cobie Bal
14 março 2022

Hardwerkende mensen. Schoon en behulpzaam

Hein vd Made
13 março 2022

Per ongeluk toch saus op het broodje cheeseburger gedaan

Boris Timmers
13 março 2022

Weer helemaal top!

Boris Timmers
12 março 2022

Was weer prima, zoals altijd

Pieter Riedijk
4 março 2022
Schuilwerve
3 março 2022
Jans
1 março 2022

Altijd vriendelijk en heerlijk eten

Jongeborr
28 fevereiro 2022

Altijd super lekker, verse groentes

Van gelder
25 fevereiro 2022

Heerlijkn genoten van de wokmaaltijden!

Petra Joosten
24 fevereiro 2022

Hallo kunt u bij het kindermenu bijv. appelsap laten kiezen. Groetjes Petra

Ben
23 fevereiro 2022

Heerlijke vegetarische fricandel speciaal!

Fam. Adriaansen
23 fevereiro 2022

Altijd zeer tevreden

Lint
20 fevereiro 2022

We wilden allemaal wat anders eten dus bestelden we hier omdat de keuze groot is. Zowel de spareribs als de Chinese maaltijd waren heerlijk en kwamen nog goed warm op ons bord terecht terwijl we toch aan de andere kant van Bergen wonen. Het kindermenu beviel ook goed bij de kleine meid. Dus het was weer top.

NH
20 fevereiro 2022
Fred Siep
17 fevereiro 2022

Binnen 2 minuten zat ik weer in de auto met heerlijk warme Wok

Ben
15 fevereiro 2022
Lianne
13 fevereiro 2022

De gamba’s hadden iets korter gebakken mogen worden, met knoflook optie en zonder schaal

F.lebeau
13 fevereiro 2022

Wok maaltijd en kipsaté schotel waren heel lekker, in de grote friet warm vlees zaten echter belachelijk veel champignons wat dan ook ook behoorlijk overheerst.

Jeroense
12 fevereiro 2022

Was prima

Peter van ginneken
6 fevereiro 2022

Perfect geregeld

Jolanda rommers
4 fevereiro 2022

Goed gedaan

Maarten
4 fevereiro 2022

Twee wokgerechten besteld en na 20 minuten naar huis rijden was het nog steeds goed warm. Het eten beviel ons heel goed het smaakte lekker vers, goede ingrediënten gebruikt!

Jennifer Pfister
4 fevereiro 2022

Geweldige service en heerlijk eten

Hhhh
3 fevereiro 2022
Christel
30 janeiro 2022

Wat is het toch een geweldige cafetaria,altijd vriendelijk,behulpzaam en het allerbelangrijkste altijd lekker🤩

P. Dirker
24 janeiro 2022

prima verzorgd. We hebben er van genoten.

L.Bus
23 janeiro 2022

Vlotte afhandeling en heerlijk eten

Ria Jeroense
21 janeiro 2022

Het frietje stoof was heerlijk. Ik had ook kip loempia’s deze waren niet zoals ik van jullie gewend ben. Vond ze niet lekker , maar ook de geur was niet vers.

Radosz
19 janeiro 2022

Zoals altijd weer zeer lekker gegeten...

Ingrid Verbogt
12 janeiro 2022

Gewoon goed, zoals altijd.

Jacqueline Ribbens
12 janeiro 2022

Geweldig lekker zoals altijd weer en ik kom van Huijbergen om het te halen Top

Boris
10 janeiro 2022

Ruim voldoende, smakelijk en op tijd klaar

Marishka
8 janeiro 2022

.Goede kwaliteit. Correcte ophaaltijd. Was mij alleen niet duidelijk waar ik mijn spaarpunten saldo kon vinden. Zag na de bestelling een mail met de kortingscode vanwege een volle spaarkaart.

Rosalia
3 janeiro 2022

Altijd heel erg tevreden over de kwaliteit en zorg voor het eten!! Eigenaren zijn heel vriendelijk!

Kees Grilis
2 janeiro 2021

Zoals altijd. Heerlijk

Jan van der Klugt
2 janeiro 2021

Online besteld. Op tijd afgehaald. Niet gewacht. Lekker hoor.

Simon
28 dezembro 2021

Heerlijk was het eten weer👍👍

W.E. Brouwer
27 dezembro 2021
Renate
26 dezembro 2021

Heerlijk eten of het nou Chinees of snacks en friet zijn. Een groot assortiment en een hele vriendelijke bediening!

Michel
24 dezembro 2021

Stond op afgesproken tijd klaar en was weer lekker!

Patrice
23 dezembro 2021

Lekker weer zo’n wokje! En wederom weer geweldig die persoonlijke service.

Wim Verbaan
21 dezembro 2021

Zoals altijd uitstekende wok en vriendelijke medewerksters

Anja
20 dezembro 2021

Bestelling was netjes op tijd klaar en smaakte weer prima 👍🏻

Rian
20 dezembro 2021

Het zijn lieve mensen en denken ook met je mee en doen niet moeilijk Het is er altijd druk maar de bestelling is altijd snel klaar.

Loes
20 dezembro 2021
J. vdHelder
19 dezembro 2021

Eten na thuis via internet bestellen netjes op tijd klaar. Zeer vriendelijke mensen en heerlijk gegeten! Het loopt binnen gestroomlijnd, duidelijk aangegeven hoe de doorloop is. Fijne zaak👌

Arno
19 dezembro 2021
Menno Neiteler
19 dezembro 2021

Altijd lekker en makkelijk. En bestellen online en op tijd, werkt perfect

Adriaansen
17 dezembro 2021
Rika
17 dezembro 2021

zoals altijd, bestelling stond al klaar bij het afhalen en het was weer heerlijk

Alice Polderman
16 dezembro 2021

Wij komen vanuit Ossendrecht speciaal voor jullie! Altijd super lekker!

Monique de Keijzer
13 dezembro 2021

Altijd goed, snel en goede service. Super vriendelijke mensen en personeel. Van mij 5 dikke sterren.

Heijer
13 dezembro 2021

Echt heerlijk gegeten! We halen meestal frietjes maar nu voor de eerste keer wokmaaltid besteld. Dit gaan we vaker doen!

C Goverde
12 dezembro 2021

Was weer lekker,top

de Visser
5 dezembro 2021

Kwalitatief en logistiek goede zaak met vriendelijk personeel.

Proost
3 dezembro 2021

Lekkere friet Beetje weinig voor een middeltje friet

Toos Vijfvinkel
3 dezembro 2021

Heel tevreden over de uitgebreide menukaart. Vriendelijk personeel en prettige afhaal service dicht bij huis!

Fam. Adriaansen
2 dezembro 2021

Wij zijn al jaren zeer tevreden klanten. De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Het personeel is altijd vriendelijk en ze werken goed samen. Ze werken hard om niemand lang te laten wachten op diens bestelling. Verder ziet het er keurig schoon uit.

Peter
2 dezembro 2021
Joke Pluijmakers
1 dezembro 2021

Heerlijk eten voor een goeie prijs

jan fens
1 dezembro 2021

Lekker gegeten . Online bestellen werkt prima

De Nijs
30 novembro 2021

Dikke compliment voor de makkelijke site. En vriendelijke mensen daar.

Erik Jonker
30 novembro 2021

Online bestelling gedaan en was mooi op tijd klaar. Het was weer heerlijk eten van de Kombuis!!

Guus Karremans
28 novembro 2021

Kwaliteit eten en bediening

Corrie van Hoof
26 novembro 2021

Alles Super steeds maar weer ga zo door heerlijk eten!

Bep de wit
21 novembro 2021
Jack ijzermans
19 novembro 2021

Mijn bestelling was precies op de afgesproken tijd allemaal klaar

Ellen van Loon
19 novembro 2021

Het was weer heerlijk, zo fijn patat en Chinees voor elk wat wils!

Ben van Goor
17 novembro 2021

Timing perfect en lekker

Oscar
16 novembro 2021
Bart Holster
14 novembro 2021
Peter
14 novembro 2021

Zeer smakelijk en goed verzorgd.

Eus Prince
12 novembro 2021

👌👍👍👍

Govers
8 novembro 2021

Altijd goed. Vriendelijk

Fred Siep
7 novembro 2021

Lag netjes klaar en lekker warm

Eus Prince
3 novembro 2021

Alles goed. Chapeau!

Larissa Colijn
29 outubro 2021

We hebben heerlijk gegeten, zoals altijd. Bedankt weer!

Patrice Kemmeren
28 outubro 2021
Lilian de Vries
25 outubro 2021

Wokschotel was weer heerlijk met lekker veel groenten. Ruime porties.

Peter
21 outubro 2021

Bami en nasi waren niet warm genoeg. Te vroeg uit de potten gehaald. Jammer. Saté en Babi Pangang waren wel warm en ook lekker

Jack
20 outubro 2021

Zoals altijd prima, de Tjap Tjoy met garnalen was echter TE zout. Beetje zout is prima maar laat de mensen er zelf wat bijdoen indien nodig, eruit halen gaat helaas niet.

Peter
18 outubro 2021
Petra Coldeweijer
17 outubro 2021

Snelle service, goeie kwaliteit-prijsverhouding en lekker gegeten.

Hein
11 outubro 2021

Kip nuggets waren taai

J. van Zandbergen
10 outubro 2021

Goede service en kwaliteit

Harry
10 outubro 2021

Super kwaliteit en super snel

Marleen Lempers
7 outubro 2021

Goede service

Wilco van den Boogaart
6 outubro 2021

Vaste klant. Uitstekend net als altijd.

Marleen Lempers
30 setembro 2021

Goede friet Mijn man had Peking eend en is echt voor herhaling vatbaar. Goede kwaliteit en erg goede service

D. Janssen
30 setembro 2021

Heerlijk eten, eenvoudig online te bestellen én te betalen en wederom precies op tijd klaar. Supervriendelijke en hardwerkende mensen, top!

Bep
28 setembro 2021

Was super goed

K.
25 setembro 2021

Heerlijk, warm, veel vlees in de wokmaaltijd. Had (volgens mij) aangegeven zonder paprika maar dat zat er toch in. Geen ramp, kan gebeuren!

Nefs
25 setembro 2021
Guus Karremans
23 setembro 2021

Het vlees was niet smakelijk ,het was een rommeltje

hans
20 setembro 2021

eerste keer hier online bestelt. woon zelf achter op de plaat dus kon het met de fiets ophalen. bestelling was op tijd klaar en het was heel lekker en warm. wij gaan dit online bestellen bij het kombuis meer doen, en de onliine lijst nog wat beter bekijken zodat we er goed wegwijs uit kunnen. Dit online bestellen is makkelijker uiteindelijk als telefponisch bestellen.

Mitzi de Kock
19 setembro 2021

Was weer top!

Rosan
18 setembro 2021

Top tent met heerlijk eten en super service 💪🏼 Bijzonder leuke attente mensen👍🏼

I.suijkerbuijk
17 setembro 2021

Bestellen was gemakkelijk. En alles was snel klaar.

Boris
15 setembro 2021

Zoals altijd: mooi op tijd klaar, smakelijk en ruim voldoende

Michel van Bilsen
12 setembro 2021

Bestelling stond klaar op aangeven tijd! Het eten was weer lekker.

Joyce
11 setembro 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten… 😃👍🏼

Frey
9 setembro 2021

Zeer vriendelijke, hard werkende mensen, goede en snelle service en goed eten

Betsy Wedage
8 setembro 2021

Was uitstekend en lekker en goed verzorgd

José
5 setembro 2021

Was lekker.....en zag er goed,vers en netjes verzorgd uit. Klaar op afgesproken tijd en niet te duur. Zeker voor herhaling vatbaar

Dercks
30 agosto 2021

Alles weer lekker

Dory Grilis
28 agosto 2021

We hebben heerlijk gegeten ondanks dat de frietjes erg hard gebakken waren.

Tamara Paulussen
23 agosto 2021

Zoals altijd lekker eten!

van Geel
23 agosto 2021

prima

Johan
21 agosto 2021

Top Top Top Top Top Top

Paul
19 agosto 2021

Een bestelling geplaatst rond 18:15 met het verzoek om 19:00 uur op te halen. Omdat ik zelf wat verlaat was, werd ik keurig gebeld om me te vertellen dat de bestelling klaar stond. Kwaliteit was ook prima.

Toine
19 agosto 2021

Prima service

Boris Timmers
19 agosto 2021

goede kwaliteit en prima op tijd klaar.

Wilma Goossens
16 agosto 2021

zou als altijd helemaal top

Jeannette
15 agosto 2021

Alles prima en lekker

JOHAN Sebregts
7 agosto 2021

Bourgondische stoof!

Henk Willems
4 agosto 2021

prima zoals gewoonllijk

Guus Karremans
2 agosto 2021

100% tevreden

Susanne
31 julho 2021

Het eten is altijd netjes op tijd klaar en altijd lekker.

Jan Fens
26 julho 2021

Lekker gegeten 😋

Fred Siep
26 julho 2021
Wim Spierings
25 julho 2021

Zoals altijd prima verzorgd en keurig op tijd!

GEERT DE ROND
23 julho 2021

GERECHT BAMI. STAAT N8IET OP DE SITE! !!

Guus Karremans
20 julho 2021

100% tevreden

Boris
18 julho 2021

Prima

Jan
17 julho 2021

Lekker gegeten 😋👍

Dimphy van Poppel
16 julho 2021

Nette cafetaria, veel keuze, eigenaars denken mee met je (persoonlijke ervaring), ziet er hygiënisch uit en de producten zijn van goede kwaliteit. Aanrader om hier een stekker te eten of eten op te halen. Eet smakelijk

Guus Karremans
12 julho 2021

100% in orde

Jan
11 julho 2021

Lekker gegeten

De Waal
10 julho 2021
Mac Wirodihardjo
10 julho 2021

Uitstekende service, er was een tijdje geleden bij een bestelling ongluk iets verkeerd geleverd. Bij een nieuwe bestelling is dit ruimschoots goedgemaakt. Chapeau! !!!

Van loon
9 julho 2021

Lekkere frietjes,snacks en schotels. Vriendelijke bediening en altijd op tijd klaar. Bij evt. Opmerkingen word er altijd naar je geluisterd en gelijk iets mee gedaan . Klant is daar echt koning.

Mary Blaas
9 julho 2021

Was weer zeer goed verzorgd. Eten van goede kwaliteit en erg lekker!

Wimmie van den Berge
4 julho 2021

Super verzorgd, keurig op tijd. We hebben heerlijk gegeten!

Henk Jordense
4 julho 2021

Prima voedsel, niks op aan te merken

G.Karremans
3 julho 2021

Altijd goede kwaliteit en heel vriendelijk

Veldsink
2 julho 2021

Het eten was weer heerlijk. Lekkere smaak en heerlijk warm geleverd.

Kees
2 julho 2021

Online bestelling gedaan: het eten was exact op tijd klaar en de kwaliteit en smaak is zonder meer goed te noemen!

J de nijs
1 julho 2021
Corné van Loon
28 junho 2021

De friet was lekker echter willempie had veel te lang in het vet gelegen, was zwart en van binnen verpieterd

Wilma Goossens
21 junho 2021

zo als altijd goed

Dory Grilis
20 junho 2021

Zoals gewend perfect.

F.Siep
20 junho 2021

Ik kom hier al jaren bijna wekelijks, kwaliteit, personeel en gastvrijheid perfect. En persoonlijk ben ik erg kritisch.

W.J.van den Berge
17 junho 2021

Het was perfect, goed verzorgd, keurig op tijd.

Henk Willems
17 junho 2021

Prima zoals gewoonlijk

Herman
14 junho 2021

Eten was weer goed (chinees)

Ribbens
13 junho 2021

Geweldig lekker !!!!!

Christel Nefs
13 junho 2021

Was weer heerlijk 🤩

Peter
12 junho 2021

Het eten was weer prima en afhalen perfect geregeld

verhoef
11 junho 2021

zoals altijd: heerlijk!

JF
8 junho 2021

Lekker en snel

Jen Ligtenberg
8 junho 2021

Alles is perfect 😍

Rosan
4 junho 2021
Mirjam en Betty
4 junho 2021

Geweldige servers....altijd vriendelijk, Eten is erg lekker...zeker een aanrader...probeer vooral de.biefstuk mmmmmmm heerlijk

Proost
3 junho 2021
wirodihardjo
31 maio 2021

Wij hebben een portie geroosterde peking eend besteld en betaald van 16.50 euro. Bij vergissing hebben wij een kleine portie van 10 euro meegekregen. Dit ontdekten wij pas bij thuiskomst. MVG . Wirodihardjo

Rob
30 maio 2021

Snelle levering en eten was goed. Geen klachten.

Ella
30 maio 2021

Goed dat de ‘basismaatregelen’ nog steeds worden nageleefd. Eten voldeed weer prima aan de verwachtingen.

Fred Siep
28 maio 2021

In mijn haast had ik de verkeerd eten aangevinkt o de site, door dat de Komuis mij persoonlijk belde (zij herkende mijn naam) kon de dit wijzigen. Mooi dat persoonlijke contact, doet een mens goed.

Michel
27 maio 2021

Bestellen gaat makkelijk, staat op aangeven tijd klaar! Goede kwaliteit!

Henk Willems
25 maio 2021

Prima zoals gewoonlijk 😋👍

J. van der Meer
25 maio 2021

Het was lekker en keurig op tijd gereed

Ruud
24 maio 2021

Hadden wat extra saus gevraagd. Smaakt nu veel beter. Lekker gegeten!

Mia Rombout
22 maio 2021

Niets op aan te merken Uitstekend verzorgd Kwaliteit en smaak goed

Bart
19 maio 2021
Klant
18 maio 2021

Het was weer heerlijk!

Dhr en Mw. Kuipers
16 maio 2021

Geweldige cafetaria, uitmuntende kwaliteit en sfeervolle gastvrijheid.

Henk Willems
14 maio 2021

Prima zoals gewoonlijk

Ingrid
13 maio 2021

Deze manier van bestellen werkt erg goed.

Dora
12 maio 2021

Nette en altijd vriendelijke bediening. Echte aanrader om hier eten bestellen.

Herman
10 maio 2021

Was goed en lekker en op tijd klaar

FERRY
9 maio 2021

De mayonaise bij de kleine patat met was wel heel erg veel, eigenlijk wel veel te veel, voor de rest was t super.

Corry
9 maio 2021

Duidelijke menukaart en de kwaliteit was uitstekend!!!

Wilma Goossens
1 maio 2021