Beoordelingen van De Kombuis Bergen op Zoom

Recente recensies van De Kombuis Bergen op Zoom

5 sterren na 35 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Met de familie genoten van diverse heerlijkheden. Grill gerechten zowel als de varkenshaassate en gebakken mosselen waren heerlijk. Een aanrader.

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super! Was optijd klaar En smaakte heel goed! Vooral de kippensoep! Bedankt weer!

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten is heerlijk. Wij zijn zeer tevreden over de Kombuis!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles prima in orde en op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Hele goede service, Zal zeker vaak hiervan gebruik maken

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was perfect op tijd klaar. Super lekker gegeten!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!! Vriendelijke mensen en het eten is geweldig. En precies op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super service en goed eten

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed, enige punt van krtitiek: loempia vertoonde wat donkerbruine randjes. Dat hoeft van mij niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden, erg handig.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, precies op tijd. Zelfs met die drukte, keurig.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Dit is niet zo maar "even iets bij de Chinees halen", maar een heerlijke maaltijd waarbij je merkt dat ieder gerecht met zorg is klaargemaakt. Een absolute aanrader!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Super,werkt goed en snel.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Al jaren de beste en lekkerste frietjes en wokschotels! Wij komen er zelfs voor uit Ossendrecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Hele goede service en het eten was perfect. Vriendelijke mensen..ik kom grag wat halen of wat eten bij jullie.dank je wel.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

prima verzorgd en ruim op tijd klaar

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond op de aangegeven tijd klaar en smaakte prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg vriendelijk personeel! Bestelling was goed doorgekomen en stond (op de snacks na) al klaar toen ik binnen kwam. Lekkere friet!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

het is gewoon geweldig. goede kwaliteit, fantastisch goede service, prettig en klantvriendelijk contact. Jammer dat je maar 5 sterren kunt geven. Van mij hadden het er meer mogen zijn.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Veel keus. Wok, bakplaat, chinees, friet, salades, broodjes. En allemaal lekker en snel klaar. Vriendelijke bediening. Topzaak!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldige zaak, lekker eten, zeer smakelijk en vriendelijke mensen. Als je ze privé tegenkomt groeten ze je nog

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

precies op tijd klaar, kwalitatief erg goede en lekkere snacks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima, zoals altijd

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes klaar op tijdstip dat we afgesproken hadden

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Handig dat je ook van te voren online kan bestellen. Verder super zoals altijd

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, eten was precies op tijd klaar. super service en erg vriendelijk personeel

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Mijn kinderen en kleinkinderen en ik hebben heerlijk gegeten !!!! TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Een woord Super

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke site. Eenvoudig bestellen. Super!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

loempia babi pangang en bamischijf vielen tegen, allebei duidelijk bevroren. de rest was erg goed, zoals altijd. dit was de eerste keer online bestellen, het had handig geweest als ik meteen mijn nummertje had gekregen voor in de winkel.

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, erg lekker. Tijd om af te halen klopt.